DESM

ACTUEEL

TRAINING SELECTIE - ZONDAG 9 AUGUSTUS, START OM 9.00 UUR IPV 10 UUR !!!!
Trainingen en Oefenwedstrijden Senioren: zie Wedstrijden en dan Oefenprogramma
Vanaf Donderdag 6 augustus is de kantine iedere dinsdag en donderdag geopend vanaf 19:00 uur. Zondags is de kantine geopend vanaf 9:30 uur en natuurlijk bij iedere thuiswedstrijd. Iedereen dient zich wel te houden aan de RIVM coronaregels.
Nieuwe datum jubileumfeest 75 jaar DESM ''Proost op Oost'' 4 t/m 13 juni 2021
Ben Steijntjes

vv D.E.S.M. (Door Eendracht Sterk Moesdijk) opgericht op 1 juli 1945 bestaat dit jaar 75 jaar! Een jubileum dat wij niet ongemerkt voorbij kunnen laten gaan. Daarom staat heel 2020 in het teken van ons jubileum met als absoluut hoogtepunt een spectaculaire feestweek genaamd ''Proost op Oost'' van 5 t/m 14 juni 2020.

Op ons sportpark komt naast de kantine een grote tent te staan die de hele week voor alle activiteiten gebruikt gaat worden. Het programma van de feestweek is tijdens onze nieuwjaarsreceptie met een spectaculair filmpje onthuld. Bekijk het filmpje hieronder!

Het programma van de feestweek ''Proost op Oost'' kunt u hieronder op een overzichtelijk wijze nog eens rustig terug lezen. Verdere informatie over het jubileum, de feestweek en het biertje 'ne Koekoek kunt u volgen via onze website en onze social media kanalen. 

Dan mojjae beej de Moeësdiêk zeen! 

DESM