DESM

ACTUEEL

Competities in amateurvoetbal worden niet hervat vanwege coronavirus
Nieuwe datum jubileumfeest 75 jaar DESM ''Proost op Oost'' 4 t/m 13 juni 2021
Vanaf 4 mei zijn de trainingen hervat voor de JO12 en jonger. Vanaf maandag 18 mei hervatten ook de trainingen voor de JO13 tm JO19. Vanaf maandag 1 juni kunnen ook de trainingen voor de senioren weer worden hervat.
Ben Steijntjes

vv D.E.S.M. (Door Eendracht Sterk Moesdijk) opgericht op 1 juli 1945 bestaat dit jaar 75 jaar! Een jubileum dat wij niet ongemerkt voorbij kunnen laten gaan. Daarom staat heel 2020 in het teken van ons jubileum met als absoluut hoogtepunt een spectaculaire feestweek genaamd ''Proost op Oost'' van 5 t/m 14 juni 2020.

Op ons sportpark komt naast de kantine een grote tent te staan die de hele week voor alle activiteiten gebruikt gaat worden. Het programma van de feestweek is tijdens onze nieuwjaarsreceptie met een spectaculair filmpje onthuld. Bekijk het filmpje hieronder!

Het programma van de feestweek ''Proost op Oost'' kunt u hieronder op een overzichtelijk wijze nog eens rustig terug lezen. Verdere informatie over het jubileum, de feestweek en het biertje 'ne Koekoek kunt u volgen via onze website en onze social media kanalen. 

Dan mojjae beej de Moeësdiêk zeen! 

DESM