DESM

ACTUEEL

DESM 1 is nog op zoek naar een oefentegenstander voor zondag 6 en zondag 13 augustus. Bij interesse bel even met Cor Scheepers 06-49926068
DESM JO19-1 kampioen
Vacature: wedstrijdsecretaris jeugd 23/24
Fietstocht & BBQ supportersclub 'Vrienden van DESM'
Ben Steijntjes

    

VV DESM – Sportplaatjes sparen bij AH Heerschap

Een tijd geleden heeft onze ex-voorzitter Hugo Lammers de sponsorovereenkomst getekend met Heerschap Verbindt. In het kader van die overeenkomst mag VV DESM een nieuwe plaatjesactie organiseren. De droom van veel leden wordt nu dus werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere DESM-leden zijn vanaf 12 september 2022 verkrijgbaar bij Albert Heijn Heerschap. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden deze kans niet onthouden.

In overleg met AH Heerschap is besloten dat alle leden binnen onze club mee kunnen doen aan de plaatjesactie.
Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen? Klik dan hier → Online toestemming geven en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je gewoon schriftelijk toestemming geven? Klik dan op onderstaande link, print de pdf uit en vul hem in en neem hem mee naar de fotosessie!  Schriftelijk toestemming geven

Indeling fotosessies klik hier!

DESM