logo

Pierre Verstappen. Mister Moeësdiêk is overleden!

Afgelopen donderdagavond 20 juni is Pierre overleden. Vanaf de oprichting was hij lid van DESM. In corona-tijd werd hij nog in het zonnetje gezet vanwege zijn 75 jarig lidmaatschap. Vanaf 1956 maakte hij deel uit van het bestuur als penningmeester. Op allerlei fronten was hij bij onze club actief. Voor de jeugd heeft hij heel veel betekend. Dat deed hij met veel plezier. Hij trainde, was scheidsrechter, zat in het jeugdbestuur,was grensrechter bij het 1e. Later leider. Vanaf de start was hij actief als speler van het eerste elftal. Later bij de veteranen. Pierre was voor onze vereniging een vaderfiguur. Zeker ook voor de jeugdigen. Hij ging mee op voetbalkampen. Hij had een positieve en eerlijke benadering van mensen. Sportiviteit en respect stonden bij hem hoog in het vaandel.
Terecht is Pierre voor al deze verdiensten geëerd. Hij was ons eerste lid van verdienste; kreeg de gouden speld van de KNVB; ontving een koninklijke onderscheiding en werd bij bij zijn afscheid als bestuurslid ons eerste erelid.
Hij was binnen onze club een constante factor. Altijd interesse voor een ieder. Hij genoot van het menselijk contact. Tot het einde wist hij van een ieder de naam. In het clubblad dat binnenkort verschijnt zullen we uitgebreider over deze geliefde persoon vertellen. Aanstaande woensdag 26 juni is om 11 uur de afscheidsdienst in de kerk van Leuken.