DESM

AFGELASTINGEN

Rolf Bonten stopt bij dames DESM
Joop Faessen nieuwe hoofdtrainer DESM
Ben Steijntjes

CORONA VIRUS

Corona Virus


Het corona virus heeft ons in zijn greep. Er wordt veel over gesproken en de media staat er vol van. Wij kunnen ons voorstellen dat er bij jullie ook vragen omtrent dit virus en voetballen bestaan. Wij kunnen hierover het volgende melden.

De KNVB staat in constante verbinding met het RIVM. Ondertussen zijn voor aankomend weekend bijvoorbeeld al alle wedstrijden (prof én amateur) in Noord-Brabant afgelast.

Aangezien wij allen geen specialist coronavirus zijn kunnen niets anders doen dan de adviezen van het RIVM, GGD, KNVB en gemeente Weert opvolgen.

-        Was je handen regelmatig en vaker dan normaal.

-        Hoest en nies in de binnenkant van je arm.

-        Gebruik papieren zakdoekjes.

-        Bij klachten van verkoudheid of koorts:kom niet trainen/voetballen en meld je af bij je trainer.

-        Geef elkaar geen hand.

Hou er dus rekening mee dat je voor een wedstrijd elkaar niet begroet door elkaar een hand te geven. Aan alle leiders/trainers: bespreek dit voor een wedstrijd nog even met je team, de tegenstander en de scheidsrechter.

Aangezien het RIVM hierover leidend is en de meeste informatie heeft, volgen wij hun adviezen. Verzoek aan trainers en leiders is dan ook om geen eigen maatregelen te nemen die mogelijk niet in lijn zijn met de richtlijnen van het RIVM.

Heb je vragen over het coronavirus/COVID-19? Alle actuele informatie over het Coronavirus vindt je op de website van het RIVM. Je kan ook ook bellen naar het landelijke informatienummer: 0800-1351.

 

Namens het bestuur; dank aan iedereen voor je medewerking.

DESM