DESM

AFGELASTINGEN

Vrijwilligers Bospop 2023 gezocht
William Notté nieuwe trainer DESM dames
Frank van Meijl nieuwe trainer DESM 2
Rolf Bonten stopt bij dames DESM
Joop Faessen nieuwe hoofdtrainer DESM
Ben Steijntjes

Frank van Meijl nieuwe trainer DESM 2

Vanaf het komende seizoen 2023-2024 wordt Frank van Meijl onze nieuwe trainer van DESM 2. Doordat Joop Faessen doorschuift is er een plek ontstaan bij ons tweede elftal. We kunnen met trots bekend maken dat we ook voor deze functie een echte Moeësdiêker hebben gevonden voor het invullen van deze functie.

Frank is geen onbekende binnen onze vereniging, hij doorliep onze jeugdelftallen tot aan onze selectie en voetbalt heden in DESM 5. Ook zijn trainerscarrière is hij van onderuit begonnen bij de Moeësdiêk. Van de F-jeugd is hij opgeklommen naar de JO19 en vervolgens is Frank Hoofd Jeugdopleiding geworden. Nadat hij afgelopen seizoen een kijkje in een andere keuken heeft kunnen nemen bij sv Brandevoort in Helmond keert hij nu dus terug op het oude, vertrouwde nest.

Het bestuur en de commissie voetbalzaken zijn tevreden met het aanstellen van twee nieuwe, bekende gezichten voor onze selectie waarmee we de komende jaren vooruit kunnen! We wensen Frank samen met Joop heel veel succes het komende seizoen!

DESM