DESM

ACTUEEL

DESM 1 is nog op zoek naar een oefentegenstander voor zondag 6 en zondag 13 augustus. Bij interesse bel even met Cor Scheepers 06-49926068
DESM JO19-1 kampioen
Vacature: wedstrijdsecretaris jeugd 23/24
Fietstocht & BBQ supportersclub 'Vrienden van DESM'
Ben Steijntjes

VACATURES - VV DESM

Nog even en dan gaat het balletje eindelijk weer rollen! Alle teams maken zich op voor een nieuw seizoen en ook onze hoeëskamer mag, met inachtneming van corona maatregelen, weer open. Kortom: onze club draait hopelijk binnenkort weer op volle toeren!
Dit laatste is natuurlijk niet mogelijk zonder de inzet van de vele vrijwilligers!
Helaas merken we, ook bij DESM, dat het niet vanzelfsprekend is dat alle vrijwilligers taken worden ingevuld. Vandaar dat onze wervingscommissie actief op zoek is naar invulling van de volgende functies.

Werken in de gezelligste kantine van Limburg?
Lijkt het je leuk om aankomend seizoen (op zaterdag en/of zondag) mee te draaien in de gezelligste kantine van Limburg? Nu een aantal ervaren krachten een stapje terug hebben gedaan, is onze kantinecommissie dringend op zoek naar uitbreiding van het team.
De volgende spelonderdelen willen wij je leren, mocht je deze nog niet beheersen. Tappen, serveren, spoelen, bijvullen etc. Of als dit je leuker lijkt kan je ook een kijkje komen nemen in onze voetbalkeuken. We nodigen we je van harte uit!

Grensrechters DESM 1, 2 & JO19
Ons 1e en 2e elftal en JO19 zijn op zoek naar grensrechters. Het 1e elftal speelt haar wedstrijden op zondagmiddag om 14.30 uur in de 4e klasse-D en het 2e elftal speelt op zondagochtend haar wedstrijden in de 2e reserveklasse. JO19 speelt haar wedstrijden op zaterdagmiddag in de 2de klasse. We zijn op zoek naar vrijwilligers die, op toerbeurt, een aantal wedstrijden willen vlaggen.

Scheidsrechters jeugd en senioren
Lijkt het je leuk om dit seizoen een aantal zaterdagen en/of zondagen scheidsrechter te zijn bij onze jeugd of senioren? Onze scheidsrechterscommissie is (dringend) op zoek naar uitbreiding van het team. Vanzelfsprekend staat onze commissie voor je klaar om je ‘de kneepjes van het vak’ te leren.

(Assistent) Wedstrijdsecretaris 
Voor onze jeugdafdeling zijn we op zoek naar een (assistent) wedstrijdsecretaris. Als wedstrijdsecretaris help je mee om het wedstrijdprogramma van onze jeugdteams in goede banen te leiden. Wil jij graag een steentje bijdragen én zoek je een taak die je flexibel kunt invullen? Dan nodigen we jou van harte uit!

Heb je interesse of vragen? Stuur een e-mail naar info@desm.nl of app/bel naar 06-33885240 en de wervingscommissie van DESM neemt contact met je op!


DESM